WM
Morsink Accountants & Adviseurs

Over ons

Ons team

 
portret_2.jpg

Registeraccountant

Wouter Morsink RA MSc, eigenaar

Mijn naam is Wouter Morsink, eigenaar en registeraccountant van het accountantskantoor aan de Westersingel 92 in Rotterdam. Ons accountantskantoor onderscheidt zich van andere accountantskantoren door niet met hoge uurtarieven te werken. Wij ontzorgen u op het gebied van financiële en fiscale dienstverlening met een op maat gemaakte vaste prijs die wij samen met u overeenkomen. Geen verborgen kosten, maar volledig transparant! Wij zijn een klein kantoor die u graag persoonlijk en tijdig van dienst is. Ons team heeft ruime ervaring in diverse sectoren (waaronder horecaondernemingen, bouwgerelateerde bedrijven, IT-service ondernemingen en handelsbedrijven). Kwaliteit met persoonlijke aandacht voor uw onderneming leidt is waar het team onder mijn leiding voor staat, onverwachte hoge accountantsrekeningen is wat wij voorkomen! Onze ervaring is dat wij voor ondernemers:

  • Een betere kwaliteit dienstverlening geven;

  • De accountantskosten verlagen.

Bent u benieuwd of wij voor uw onderneming de kwaliteit van accountancydienstverlening kunnen verhogen én de accountantskosten kunnen verlagen met een vaste op maat gemaakte prijs? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens of komt u eens langs op de inloop- en adviesmiddag (zie hieronder).

Inloop- en adviesmiddag

Elke tweede maandag van de maand hebben wij ons kantoor van 15.00 - 17.00 opengesteld voor een inloop- en adviesmiddag. Tijdens deze uren kunt u kosteloos uw bedrijfsmatige vragen stellen en kennis met ons maken onder het genot van een kop koffie met wat lekkers. Wees welkom!

Nevenactiviteiten

Naast het werk als registeraccountant ben ik ook te vinden als docent aan de Faculteit Accountancy op de Universiteit Nyenrode in Breukelen. Daar geef ik met veel plezier diverse accountancyvakken aan enthousiaste beginnende assistent accountants.

Afspraak

Wilt u meer persoonlijke aandacht en wilt u weten hoe wij u kunnen ontzorgen op het gebied van financiële en fiscale dienstverlening? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek bij ons op kantoor aan de Westersingel 92 in Rotterdam of wij komen graag bij u langs op locatie.