WM
Morsink Accountants & Adviseurs

dienstverlening

Accountantscontrole

Als registeraccountant ben ik bevoegd de accountantscontrole van onder andere het volgende te verrichten:

  • Vrijwillige controle van de jaarrekening;
  • Subsidieafrekeningen;
  • Beoordeling van financiële verantwoordingen;
  • Overige controle- en assurance diensten

Samenstellen jaarrekening

Heeft u behoefte aan het opstellen van een jaarrekening, maar ontbreekt u de kennis, expertise en tijd om de deponeringsstukken op te maken? Ik ontzorg u bij het samenstellen van de jaarrekening voor zowel bedrijven, verenigingen, ZZP'ers en stichtingen in overeenstemming met de Nederlandse wet- en regelgeving.


Financiële administratie

Bent u het overzicht kwijt in uw administratie en wilt u ontzorgd worden bij het inrichten en (her)structureren van uw administratieve organisatie? Als geen ander weet ik dat een goed opgezette en overzichtelijke administratie u helpt bij het aansturen van uw bedrijf en het nemen van belangrijke beslissingen. Ik ontzorg en begeleid u bij het structureren en inrichten van uw administratieve organisatie, zodat u op basis van de management informatie de juiste beslissingen kunt nemen voor u en uw bedrijf. Naast het adviseren en begeleiden van uw administratieve organisatie stel ik graag uw jaarrekening op in overeenstemming met de Nederlandse wet- en regelgeving, zodat u actueel inzicht heeft over uw financiële en fiscale positie van de afgelopen periode. 


Fiscale dienstverlening

U wilt graag ontzorgd worden en bij mij staat de klant voorop. Ik denk kritisch, proactief en onafhankelijk met u mee om tot oplossingen te komen zodat u zich kan richten op uw onderneming.
Onze fiscale dienstverlening omvat het volgende, maar beperkt zich niet tot: 

  • het bepalen van de positie inkomstenbelasting, inclusief het tijdig verrichten van uw aangifte(n);
  • het bepalen van de positie vennootschapsbelasting;
  • Verrichten van de periodieke aangifte omzetbelasting.

Salaris administratie

Morsink Accountants & Adviseurs ontzorgt u graag bij het betrouwbaar en deskundig uitvoeren van de salarisadministratie. Met behulp van onze salarisadministratie software zijn wij in de gelegenheid uw salarisadministratie op een deskundige wijze voor u uit te voeren. 


Overige adviesdiensten

Heeft u specifiek advies nodig? Als registeraccountant kan ik wellicht iets voor u betekenen om aan uw wensen en behoeften tegemoet te komen. Advieswerk is maatwerk en graag kom ik met u in contact.