WM
Morsink Accountants & Adviseurs

Dienstverlening

Dienstverlening

 

Accountantscontrole Samenstellen jaarrekening Fiscale ontzorging Advies Ontzorging bij uw financiële huishouding
Startende ondernemers / ZZP'ers X X X X
Bedrijven, stichtingen & verenigingen X X X X
Particulieren X X X
 

Accountantscontrole

Als registeraccountant ben ik bevoegd accountantscontroles uit te voeren. Ik verzorg onder andere de accountantscontrole van:

  • Vrijwillige controle van de jaarrekening;
  • Beoordelingsverklaring bij een financiële verantwoording;
  • Subsidieafrekeningen;
  • Overige controle en assurance diensten

Wilt u meer informatie? Neemt u contact op via wouter@morsinkaccountants.nl of bel met +31629000158


Samenstellen van de jaarrekening

Naast de accountantscontrole verzorg ik ook graag het opmaken van de jaarrekening van uw bedrijf, vereniging of stichting in overeenstemming met de wettelijke vereisten waaraan uw jaarrekening moet voldoen.


Fiscale ontzorging

Heeft u behoefte aan een goede en tijdige verzorging van al uw fiscale aangiftes? Ik ontzorg u graag bij het zorgvuldig uitvoeren van de aangifte van onder andere :

  • inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen; 
  • omzetbelasting; 
  • vennootschapsbelasting;
  • loonheffingen. 

Inrichten en verzorgen van de financiële administratie

Bent u een startende ondernemer of ZZP’er en wilt u ontzorgd worden bij het inrichten en structureren van uw administratieve organisatie? Als geen ander weten wij dat een goed opgezette en overzichtelijke administratie u helpt bij het aansturen van uw bedrijf. Wij ontzorgen en begeleiden u bij het structureren en het inrichten van uw administratieve organisatie, zodat u op basis uw behoefte aan management informatie de juiste beslissingen kunt nemen. Naast het adviseren en het begeleiden van uw administratieve organisatie stellen wij graag uw jaarrekening samen, zodat u inzicht heeft over uw financiële en fiscale positie over het afgelopen jaar.

Wilt u ook ontzorgd worden voor het traject van uw administratieve organisatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.


Ontzorging bij uw financiële huishouding

Bent u het overzicht kwijt in uw financiële huishouding en wilt u graag persoonlijke aandacht bij het weer op de rit krijgen? Wij ontzorgen u graag. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend, maar persoonlijke afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.