WM
Morsink Accountants & Adviseurs

Cliënten

Cliënten

Bedrijven, stichtingen & verenigingen

U wilt graag ontzorgd worden en bij mij staat de klant voorop. Ik denk kritisch, proactief en onafhankelijk met u mee om tot oplossingen te komen zodat u zich kan richten op uw onderneming.
Onze dienstverlening omvat het volgende, maar beperkt zich niet tot: 

  • Accountantscontrole (t.a.v. jaarrekening, subsidie, loonsom, BTW, sociale premies etc.);
  • Samenstellen jaarrekening of overige rapportages;
  • Overige assurancediensten;
  • Fiscale aangiften (BTW, Vennootschapsbelasting, Inkomstenbelasting);
  • Administratieve dienstverlening.

Startende ondernemer & ZZP'ers

Bent u een startende ondernemer of ZZP'er en wilt u ontzorgd worden bij het inrichten en structureren van uw administratieve organisatie? Als geen ander weet ik dat een goed opgezette en overzichtelijke administratie u helpt bij het aansturen van uw bedrijf en het nemen van belangrijke beslissingen. Ik ontzorg en begeleid u bij het structureren en inrichten van uw administratieve organisatie, zodat u op basis van de management informatie de juiste beslissingen kunt nemen voor u en uw bedrijf. Naast het adviseren en begeleiden van uw administratieve organisatie stel ik graag uw jaarrekening op in overeenstemming met de Nederlandse wet- en regelgeving, zodat u actueel inzicht heeft over uw financiële en fiscale positie van de afgelopen periode. 

Particulieren

Bent u het overzicht kwijt in uw financiële huishouding en wilt u graag persoonlijke aandacht bij het weer op de rit krijgen? Ik ontzorg u graag!

Neemt u contact met mij op voor een vrijblijvend, maar persoonlijke afspraak om te kijken wat ik voor u kunnen betekenen.